Vietnam-nam (Nha Trang)

To timer med fly fra Guangzhou og vupti så var vi i Vietnam. Vi boede på et fantastisk resort i Nha Trang: Amiana Resort and Spa. Med kun en uges ferie var der kun én ting på agendaen: Afslapning!

Amiana var alt hvad vi havde drømt om og mere til – luksuriøs på alle måder, vi elskede at der intet plastik var på resortet (i kontrast til Kina og resten af Vietnam) – alt var bambus, natursten mv. For at kunne sætte flueben ved kultur var vi selvfølgelig også ude og se lidt templer, en kirke og et oceanographic museum.

Vi var inde i centrum flere gange, men efter at have været der en time glædede vi os til at komme tilbage til resortet 😅 Der var simpelthen så meget larm, neon lys og trafik. Jeg er sikker på Vietnam er et smukt land, men det er ikke Nha Trang by der trækker op – så skal man nok lidt mere ud på landet. Det blev det ikke til denne her gang, men det er på agendaen til næste besøg. Nahla og jeg sluttede ferien af med massage og vietnamesisk mudderbad.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s