Zhangjiajie (Hunan i kina)

I november tog vi en forlænget weekend til smukke Zhangjiajie med vores engelske venner. Vi har flere venner, der havde besøgt det legendariske sted, men som også har været uheldige med skyet vejr, så det næsten har været umuligt at se noget. Så vi krydsede fingre og drog afsted. 

Tianmen National Park

Første dag blev brugt på at udforske Tianmen national park, som ikke er den del af Zhangjiajie national park. Men ikke desto mindre en smuk oplevelse, hvor det føltes som om vi gik oppe i skyerne. Highlight var de 999 trin til himlen (som Chloé klarede på egen hånd).

Zhangjiajie National Park

De næste dages skulle bruges i Zhangjiajie national park. Zhangjiajie bjergene er også kendt som Avartar bjergene, da de gav inspiration til Halleluja bjergene fra den kendte film fra 2009. Vi havde den bedste tur og vejrguderne var med os. Vi havde en dag på toppen af bjergene og en dag fra bunden af de smukke bjerge. Ungerne var megaseje, vi gik alt i alt omkring 56 km på tre dage.

Det eneste der var lidt øv på denne tur var, at vi havde booket et fantastisk hotel: No. 5 Valley Lodge, som vi simpelthen ikke havde nok tid til at nyde. Men hotellet får de varmeste anbefalinger herfra.

       

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s