Om os

Vi er familien Monk Green Bro, der fra februar 2019 er udstationeret i Guangzhou i Sydkina i de kommende 3 år. Jeg har lavet denne blog med forskellige formål; først og fremmest så vores kære i Danmark kan følge med i vores liv. Men også som min egen dagbog, og sidst men ikke mindst til inspiration til andre, der har lyst til at følge med.

Min mand Jens arbejder for DFDS A/S, med den fornemme titel Site Senior Superintendent. Han er her for at bygge skibe, eller sikre sig at andre gøre det. Jeg har planer om, at han også skal skrive på bloggen (det ved han bare ikke endnu) 😃

Sammen har vi to døtre. Nahla er vores ældste datter på 8 år (januar 2012). Nahla er vores Pippi, hendes filosofi er (ligesom Pippis): “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. Alle tror, at Nahla er opkaldt efter løvinden fra Løvernes Konge, men det er faktisk ikke tilfældet, hun er opkaldt efter Halle Berrys datter.

     Nahla på instagram: #pyggemyg 

Chloé er vores yngste datter på 3 år (august 2016). Det var meningen hun skulle være ligesom parfumen; en mild blomst. Men hun er det stik modsatte; en explorer, der skal udforske alt. Lige meget hvor hun er, finder hun altid på noget, hun ikke må.

     Chloé på instagram: #lilletutsi

Jeg hedder Karina, og jeg er på nuværende tidspunkt mor, lærer og alt muligt andet derimellem for mine børn, som ligesom alle andres bliver hjemmeskolet i disse ‘corona-tider’ (siden 10. februar 😳). I oktober 2019 færdiggjorde jeg mit speciale her i Kina, selvom jeg var studerende på Aarhus Universitet – MSc Business Administration and Economics (Innovation Management and Business Development). I disse dage krydser jeg fingre for, at pigernes skole snart melder ud den genåbner – så jeg kan vende tilbage til, at skulle finde ud af, hvad jeg skal bruge min tid i Kina på.

          Følg os på instagram:
@fromchinawithlove.dk

Indtil videre elsker vi at være i Kina (selvom vi på nuværende tidspunkt er i 14 dages hjemmekarantæne, fordi vi kommer fra det farlige land Danmark) – og vi håber, at vores begejstring varer ved.