Om os

Vi er familien Monk Green Bro, der fra februar 2019 er udstationeret i Guangzhou i Sydkina i de kommende 3 år. Jeg har lavet denne blog med forskellige formål; først og fremmest så vores kære i Danmark kan følge med i vores liv. Men også som min egen dagbog, og sidst men ikke mindst til inspiration til andre, der har lyst til at følge med.

Min mand Jens arbejder for DFDS A/S, med den fornemme titel Site Senior Superintendent. Han er her for at bygge skibe, eller sikre sig at andre gøre det. Jeg har planer om, at han også skal skrive på bloggen (det ved han bare ikke endnu) 😃

Sammen har vi to døtre. Nahla er vores ældste datter på 9 år (januar 2012). Nahla er vores Pippi, hendes filosofi er (ligesom Pippis): “Det har jeg aldrig prøvet før, så det klarer jeg helt sikkert”. Alle tror, at Nahla er opkaldt efter løvinden fra Løvernes Konge, men det er faktisk ikke tilfældet, hun er opkaldt efter Halle Berrys datter.

     Nahla på instagram: #pyggemyg 

Chloé er vores yngste datter på 4 år (august 2016). Det var meningen hun skulle være ligesom parfumen; en mild blomst. Men hun er det stik modsatte; en explorer, der skal udforske alt. Lige meget hvor hun er, finder hun altid på noget, hun ikke må.

     Chloé på instagram: #lilletutsi

Jeg hedder Karina, i oktober 2019 færdiggjorde jeg mit speciale her i Kina, selvom jeg var studerende på Aarhus Universitet – MSc Business Administration and Economics (Innovation Management and Business Development). På nuværende tildspunkt arbejder jeg i en NGO: Hopeful Hearts, der samler penge til livstruende hjerteoperationer til børn fra kinesiske lavindkomst familier. Desuden hjælper jeg en dansk virksomhed, der har produktion i Kina med nogle projekter.

          Følg os på instagram:
@fromchinawithlove.dk

Indtil videre elsker vi at være i Kina – og vi håber, at vores begejstring varer ved.